Premium Beautiful by Mamadarwisy

Premium Beautiful by Mamadarwisy

Wednesday, December 11, 2013

Motivasi diri by Mamadarwisy

Sejak dua menjak Niza aktif berniaga online, kata-kata motivasi dah ibarat macam makanan ruji dengan diri Niza ni.... kalau dalam satu hari mood tak berapa nak okay ke... apa lagi yang Niza cari kalau bukan ayat motivasi... Buat muhasabah diri kot-nye .. ;)

Untuk kali ni, Niza share sikit petikan ayat yang Niza setuju dan suka sangat-sangat untuk dikongsikan dengan semua. Mana tahu, u olls pun suka yer tak?


DARE TO DREAM, DARE TO MAKE IT HAPPEN
This is your life. Dont let your life being control by other people or living in other people's dream. 

Orang berjaya dan hebat adalah orang yang punya keberanian.... 

So, DREAM BIG untuk masa depan kita sendiri.... Siapa pun kita hari ini, kita adalah orang paling BERHAK menentukan masa depan kita sendiri ... ;)

Jom jadi usahawan berjaya !!



PREMIUM BEAUTIFUL PROMOSI 2014 - CASH REBATE RM150 !!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget