Premium Beautiful by Mamadarwisy

Premium Beautiful by Mamadarwisy

Sunday, August 17, 2014

Ketika Hati Menangis ~ Anna Abadi

Ketika Hati Menangis ~ Anna Abadi

~monolog suatu malam~


Tuhanku,

ketika hati sedang menangis
hanya Engkau saja yang tahu
betapa merananya diriku
tak mungkin yang lain tahu….



Tuhanku,

ketika mereka meninggalkan aku
sendiri terkapai-kapai
ketika dunia tiada simpati
Kau tetap mendengar rintihanku
padaMu tempatku menagih kasih
ketenangan kurasa mendekatiMu
syahdu malam tak terasa sunyi..



Tuhanku,

ketika aku dalam kepayahan
keseorangan dihimpit beban derita
Kau beri aku kesabaran
pengalaman mengajar erti kematangan
lantas Kau membuka pintu hatiku
untuk memberi kemaafan
pada mereka yang pernah melukakanku..
pada mereka yang terus melukakanku…
dan pada mereka yang tersedar kerna melukakan…



Tuhanku,

ketika aku buntu
keliru dengan masa depanku
kau berikan aku kekuatan
Kau tunjukkan aku jalan
peluang kedua yang sungguh bermakna
sebagai suluh hidupku
menebus usia yang sia-sia
mengganti semalam yang pergi
memperbaiki kelemahan diri
mempelajari pengajaran dari kesilapan
menimbus kekecewaan dan dendam



Tuhanku Yang Maha Pengasih


rahmatMu tak terkira
syukurku melangit pun tak tercapai
sungguh aku rasa berdosa
kerana dulu sering terlalai
semoga penyesalanku kau terima…


Nukilan:

(Allahyarhamah) Anna Abadi® 

*Just sharing*


 photo Love.jpg 
Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Friday, August 15, 2014

Why I love Mineral Coffee


Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

Mmm.. mineral coffee ;-)

I love coffee. 
As always; mineral coffee is one of my favourite for breakfast. 

Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

Why Mineral Coffee?

Cause it has a unique aroma from Robusta coffee bean to satisfy the sense of coffee lover, but is also enriched with nutrient values of magnesium from natural bamboo salt originated from Korea; which promotes iron absorption and utilization.

Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

Mineral Coffee ; source of magnesium and high with minerals ;)


Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi
One for you and one for me.

The benefits :

 #Rich in antioxidants.

#Rich in minerals and trace elements such as magnesium,iron, calcium and potassium. 

#Revitalises tired mind and body.

#Eases tension.


Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

Have u tried one before? 
If not, highly recommended for you to try.

Mineral Coffee Lover, Mineral Coffee, Azniza Arshad, www.mamadarwisy.blogspot.com, Kopi robusta, Mineral Kopi

One sachet per day to keep you stay healthy and energetic.

PM Niza ya ;-)



 photo Love.jpg 

 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Thursday, August 14, 2014

Sunnah Hari Jumaat.


Salam pagi Jumaat semua ;-)

Ambil kesempatan untuk tahu apa sunnah di hari Jumaat.




Moga kita dapat praktikkan bersama-sama.

*credit pic to google - devianart.com*


 photo Love.jpg
Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Cerita Biozone Food Purifier ;)


Semalam Niza terlebih rajin. 
Bukan rajin apa..rajin purify bahan mentah sebelum memasak.
Sebelum ni bukan tak rajin nak purify, tapi masuk dapur pun tak.. ececehh....
nak sangka bukan-bukan lar tuu....
i duduk beraya kat kampung berminggu-minggu youuu.. hahah.

Macam biasa, untuk detox dan buang kuman halus ni, Niza akan gunakan 
tak lain dan tak bukan ..."Biozone Food Purifier".

Hah, Untuk ibu-ibu yang bekerja...u ols balik kerja dah penat2..pastu kena masak lagi...
haruss lah guna alat ni...

Seriusly memang mudah ok pakai alat ni.
Just sediakan mangkuk kaca, isikan air agak-agak separuh penuh mangkuk tu (lagi baik air tapisan);
then masukkan ayam/daging/sayur etc...
Oh ye, jangan lupa masukkan tiub seramik tu pulak.

Pasang suis ON tu sekali...

Agak-agak sambil tengok TV, habis je satu episod drama swasta tu (1/2 jam), ayam tu pun dah siap purify.

Cepat kan?

Biozone Food Purifier, Biozone,

So, dah purify ... Inilah hasilnya...
lelemak dan lendir-lendir keluar dari ayam tersebut walaupun Niza dah cuci sebelum tu + siap buang kulit lagi..

Hmmm...
Bayangkan kalau tak purify ayam ni tadi?

**********


Just Sharing je k..

Kalau nak tau more info pasal alat ni, PM je Niza ok?

Thank Q  to "Biozone Food Purifier" ;-)

*Happy Cooking & Purifying u ols*



 photo Love.jpg 

My Instagram : @aznizaarshad 

 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Friday, July 4, 2014

Persahabatan - 4u2c


Sahabat selamanya ;')

Azniza Arshad, authenticircle

Persahabatan :)
Persahabatan .. 
biar jujur ikhlas di hati

janganlah dikhianati kepada temanmu kawan
persahabatan .. menjalinkan kasih dan mesra
jangan dimungkiri segala janji kita

kau dan aku saling memerlukan
bersamaku mengejar impian
demi kesetiaan kita .. sahabatku

kaulah teman di mana sahaja
suka duka kita tempuhi bersama
mengejar impian kawan
kaulah teman ..

persahabatan .. 
biar jujur ikhlas di hati
janganlah dikhianati kepada temanmu kawan

tabahkanlah hatimu .. oh kawanku
moga berjaya impian bersamamu

kau dan aku saling memerlukan
bersamaku mengejar impian
demi kesetiaan kita .. sahabatku

kaulah teman di mana sahaja
suka duka kita tempuhi bersama
mengejar impian kawan
kaulah teman .. 

persahabatan .. 
biar jujur ikhlas di hati
janganlah dikhianati kepada temanmu kawan
persahabatan ..
 menjalinkan kasih dan mesra
jangan dimungkiri segala janji kita .. 

persahabatan .. 
biar jujur ikhlas di hati
janganlah dikhianati kepada temanmu kawan .. 
persahabatan .. menjalinkan kasih dan mesra
jangan dimungkiri segala janji kita ..  




Monday, June 30, 2014

Bio Velocity Trusted Agent Azniza Arshad (mamadarwisy!)


Bio Velocity Trusted Agent Azniza Arshad (mamadarwisy!)
Azniza Arshad,BVSM, BVSM Testimoni, BVSM Info, BioVelocity Promotion, Pelapik BVSM, Glampreneurs, Dynamic Leaders Group, Agen BVSM, Jual BVSM

Niza memang suka share info berkaitan dengan produk yang dah terbukti berkesan memberi manfaat kepada orang ramai. 

Salah satu produk yang terbukti berkesan tu ialah Pelapik Tilam Bio Velocity. 

Banyak testimoni pengguna di Google tu. 
U olls just search je tau...
Tapi kalau rasa tak sempat nak google tu..boleh juga klik sini :

Harga Pelapik Tilam ni cuma RM1288 sahaja (saiz Queen).


 

 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com 

Bila nak tanggalkan braces ni?


Azniza Arshad, Braces, Mompreneur, Kerja dari rumah, Bisnesmak, Glampreneur, Dynamic Leaders Group, AuthentiCircle, Jana Pendapatan, Extra Income


Lama dah niza pakai braces. Sejak tahun 2011... dan ni dah tengah tahun 2014...
Kalau kira-kira tahun... Niza mula pakai dari anak niza yang no 2 tu umur 6 bulan..
dan sekarang dah 4 tahun....

lama kan?

huhu.. nampaknya kena sabar lagi la yer.. ;)

p/s : motif tak tahu nak update ape... ;p 


Anyway...Selamat Berpuasa semua !!


 
Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com 

Info Syarikat : 

Tuesday, April 22, 2014

Why We LOVE to Travel for FREE ???


Why We LOVE to Travel for FREE ???

Watch this video yea . ;)




U can be part of us too. 
Just contact  me as below ;)


 
 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com 

Premium Beautiful Agent

Premium Beautiful Agents, Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful Cash, Premium Beautiful Ansuran, Premium Beautiful Installment, Mamadarwisy.blogspot.com, Azniza Arshad, PB Corset, PB Lifetime Warranty, Agent PB, Kuala Lumpur, Bangi, Shah Alam, Damansara, Brunei, Terengganu, JB


Tercari-cari produk Premium Beautiful Corset? Mineral Coffee? Marine Essence Series ? BioVelocity Sleepmate atau segala produk kesihatan dan kecantikan keluaran HaiO Marketing?

Dun wori..walau dimana pun anda berada, now dah boleh dapatkan juga produk-produk ni dari My TRUSTED Agents ..

Siapakah mereka ? 
Jom klik sini 



 

 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com 

 Info Syarikat : 

Thursday, March 13, 2014

Premium Beautiful Corset


Premium Beautiful Corset

Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful, Ciri-ciri premium beautiful, Harga premium beautiful, Premium Beautiful price, Azniza Arshad, Premium Beautiful Long Bra, Premium Beautiful Long Girdle, Premium Beautiful Waist Nipper, Whatsapp 0172170783, Premium Beautiful Agent , Premium Beautiful Azniza Arsahd
Premium Beautiful Long Bra 

  1. Rekabentuk 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh dan bertindak menganjalkannya.
  2. Bentuk U dibelakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.
  3. Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.
Cara pemakaian : 

  1. Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli 
  2. Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk
  3. Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli
  4. Selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)




Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful, Ciri-ciri premium beautiful, Harga premium beautiful, Premium Beautiful price, Azniza Arshad, Premium Beautiful Long Bra, Premium Beautiful Long Girdle, Premium Beautiful Waist Nipper, Whatsapp 0172170783, Premium Beautiful Agent , Premium Beautiful Azniza Arshad
Premium Beautiful Long Girdle

  1. Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  2. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membetuk kontur pinggul yang sempurna.
  3. Rekaan mampatan 2 lapissan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
Cara pemakaian :

  1. Pakai seluar dalam.
  2. Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  3. Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian peha ke dalam cawan pinggul.




Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful, Ciri-ciri premium beautiful, Harga premium beautiful, Premium Beautiful price, Azniza Arshad, Premium Beautiful Long Bra, Premium Beautiful Long Girdle, Premium Beautiful Waist Nipper, Whatsapp 0172170783
Premium Beautiful Waist Nipper

  1. Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.
  2. Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung menghasilkan bentuk badan yang ideal.
  3. Sesuai untuk wanita selepas bersalin untuk menggantikan barut tradisional.
Cara pemakaian :

  1. Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk terakhir. kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari atas ke bawah.
  2. Perhatikan garisan tengah.
  3. Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.



Ciri-ciri :
Superbrand :
- Quality vs Quantity (High demand)

Lifetime Warranty :
- FOC service and repair

Teknologi Jepun, US, Jerman dan Taiwan :
- Fabrik berkualiti tinggi, jahitan dan sulaman mengikut asas bentuk tubuh wanita

Far Infrared Ray (F.I.R) :
- Disuntik ke dalam fabrik, dan mampu menembusi kedalam lapisan kulit 3 ke 5cm

Pengiktirafan American Chiropractic Association
Fabrik Akwatek dan Akwadyne
- Fabrik yang lembut pada kulit
- Tidak bergulung, panas dan melekit apabila berpeluh

Kuasa regangan 360 
Direkabentuk 70% kesihatan ; 30 % kecantikan :
- Memperbetulkan pengaliran darah
- Meningkatkan kadar metabolisme badan
- Memulihkan sistem pernafasan
- Menghalang pembiakan sel kanser
- Membentuk badan dan postur yang baik
- Membantu membersih toksin dari darah

Soal Jawab berkaitan Premium Beautiful : Klik sini

Hanya pakai 8 jam sehari untuk dapatkan hasil yang berkesan.

Harga Premium Beautiful adalah bergantung kepada ukuran dan saiz badan anda. 


PM Niza untuk saiz badan anda !!

 
 Whatsapp Only 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com


Info Syarikat : 

Hai-O Marketing Sdn Bhd
Anugerah Syarikat
Peristiwa Penting

Monday, March 10, 2014

Berat mata memandang ...... MH370


Berat mata memandang ...... MH370

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul...

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia



Tarikh 08.03.2014 (Sabtu) akan terpahat dalam sejarah negara..
Pesawat MAS MH370 hilang dari pandangan dengan sekelip mata...

Sehingga ke saat ini, pihak berwajib masih belum menemui pesawat tersebut dan masih meneruskan pencarian walaupun telah masuk hari ke-3.

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia, beijing, china

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia, beijing, china

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia, beijing, china

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia, beijing, china

PETIKAN : FB PAGES Pray For MH370

MISTERI KEHILANGAN PESAWAT MH307 : 
Garis masa peristiwa

PETALING JAYA : Satu garis masa peristiwa-peristiwa sekitar penerbangan MH370 hilang .

00:41 : Malaysia Airlines ( MAS) MH370 penerbangan mengambil kira dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur ( KLIA). Boeing 777-200 telah membawa warga 239 orang di atas kapal, termasuk dua bayi, dan 12 anak kapal. 38 di atas kapal dilaporkan menjadi rakyat Malaysia.

01:30 : MH370 isyarat tiba-tiba hilang dari radar Jabatan Penerbangan Awam. Pesawat itu tidak memasuki ruang udara dikawal oleh China dan tidak membuat hubungan dengan pengawal Cina.

06:40 : Penerbangan dijadualkan tiba di Beijing , China.
10:15 : laporan palsu tentang MH370 penerbangan membuat pendaratan kecemasan di Nanning , China diterbitkan. Didedahkan sebagai tidak benar dalam beberapa minit.

23:55 : laporan palsu pihak penerbangan Vietnam menerima isyarat pesawat diterbitkan. Laporan dibukti palsu dalam beberapa minit.

12:00 : Dalam satu sidang akhbar di Sepang MAS Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Ahmad Jauhari Yahya berkata, penumpang penerbangan MH370 adalah 14 negara yang berbeza.

Penumpang termasuk 153 warga China , 38 rakyat Malaysia, 12 warga Indonesia, enam warga Australia , tiga Perancis, empat rakyat Amerika , dua dari Ukraine, New Zealand dan Kanada masing-masing dan setiap satu dari Rusia , Taiwan , Itali, Belanda dan Austria. Penerbangan ini merupakan satu perkongsian kod dengan China Southern Airlines

12.30pm: MAS berkata titik terakhir terkena penerbangan MH370 adalah kira-kira 120 batu nautika timur Kota Baru di Laut China Selatan.

12:50 : Seorang pegawai penyelamat Vietnam menafikan bahawa isyarat pesawat Malaysia yang hilang MH370 telah dikesan

1 tengah hari : China dispatches dua kapal menyelamat maritim ke Laut China Selatan untuk membantu dalam operasi mencari dan menyelamat bagi MH370 penerbangan yang hilang.

01:10 : Kedutaan Besar Malaysia di Beijing mengatur hotline bagi semua soalan yang berkaitan dengan hilang penerbangan MH370 . Semua panggilan yang berkaitan dengan kejadian itu boleh ditujukan kepada +86 10 6532 2531 /2/ 3.

13:30 : Satu kenyataan yang disiarkan di laman web kerajaan Vietnam yang rasmi berkata bahawa pesawat itu terputus hubungan berhampiran Ca Mau wilayah ruang udara kerana ia telah bersiap sedia untuk memindahkan ke Ho Chi Minh kawalan trafik udara. Pemindahan tidak pernah berlaku

14:00 : Senarai penumpang semua di atas kapal adalah didapati secara terbuka .

02:20 : Tidak Rasmi laporan di media Vietnam dan China telah dipetik Tentera Laut Vietnam sebagai berkata penerbangan MH370 yang turun di Laut China Selatan. Kapal Penyelamat telah dihantar ke kawasan itu, kata Al -Jazeera.

15:00 : Tentera Laut Malaysia adalah dalam komunikasi dengan rakan sejawatannya dari Vietnam untuk mengesahkan laporan melihat anak bangkai penerbangan MH370 berhampiran sebuah pulau di sebelah selatan negara ini .

MAS meminta dua keluarga terdekat setiap penumpang berada di KLIA pada pukul 6 petang hari Sabtu.

04:20 : Vietnam kerajaan mengesahkan bahawa penerbangan MH370 hilang di ruang udara Vietnam.

Setiap kali Niza layari Instagram #prayformh370 , #pray4mh370 atau #malaysiaarlines atau apa jua yang berkaitan dengan kehilangan pesawat ni,
hati pasti terasa sayu.. ;(

Sesungguhnya,
Seluruh dunia sangat berdukacita atas kejadian yang berlaku. 

*******

Sahabatku,

Sama-sama kita ambil masa, berdoa bersungguh-sungguh agar pesawat ditemui walau dalam apa jua keadaan sekalipun. 

#prayformh370, #pray4mh370, malaysiaairlines, malaysia

.... 


 
 Whatsapp 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Sunday, March 9, 2014

Premium Beautiful Agent



Your Premium Beautiful Agent

Azniza Arshad, 0122969042, Whatsapp 0172170783, Agen Premium Beautiful, Agen BVSM, Premium Beautiful Top Agent, Glampreneur, Usahawan Online, Extra Income, Business GLAM,
Azniza Arshad
Agent Code : 575698

Assalamualaikum & Good day readers !!

If you wish to get more info / to buy

Premium Beautiful Corset ; 
Biovelocity Sleepmate ; Marine Essence Series ( Beauty Bar / Body Wash / Shampoo) ; 
Mineral Coffee ; BBPlus Collagen or any other HaiO products ..

Or 

Wanna ask about GLAM Online Business
(biz opportunities)

Just contact me as below. 

Have a nice day ;)


 
 Whatsapp 017-2170783 | SMS 012-2969042 nurazniza@gmail.com

Wednesday, March 5, 2014

Premium Beautiful Testimonial 2014 !


Latest Premium Beautiful Testimonial 2014 !

Azniza Arshad, aznizaarshad.com, mamadarwisy.blogspot.com, Premium Beautiful, Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful Price, Harga Premium Beautiful, Herba Maharani, Premium Beautiful Installment, Premium Beautiful Cash, Nurich Lactolite, Premium Beautiful Testimoni

Testimoni dari salah seorang sahabat lama Niza. 
Kami kenal lebih kurang 12 tahun yang lepas.. sejak di Matrikulasi.

Setelah bertahun, baru-baru ni, kami berjumpa kembali untuk urusan biz...
Awal-awal lagi, Niza memang tak sangka itu adalah member Niza...
Mana taknya.. bentuk tubuh badan beliau yang dahulu sangat berbeza dengan sekarang ... 

Sekarang lebih langsing dan anggun.

Niza diberitahu, selain menjaga makan, beliau juga memakai premium beautiful corset selama beberapa bulan untuk mendapatkan bentuk badan dan berat yang ideal. 


Alhamdulillah... 

Boleh singgah blog: www.robiatulahmad.blogspot.com untuk cerita lebih lanjut.


Untuk info,

Premium Beautiful korset ni merupakan Lifetime warranty product.


Anda cuma perlu keluar duit sekali cuma
tetapi benefits dari FIR yang ada pada fabrik tersebut akan dapat dirasai sampai bila-bila, as long kita setia memakai Premium Beautiful. 


So, bagi U alls yang ada keinginan nak mencuba Premium Beautiful, 
boleh PM niza. 

Niza tawarkan pembelian Premium Beautiful secara 

tunai, 
installment (serendah RM85 sebulan) 
dan juga pembelian melalui kad kredit. 

Azniza Arshad, aznizaarshad.com, mamadarwisy.blogspot.com, Premium Beautiful, Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful Price, Harga Premium Beautiful, Herba Maharani, Premium Beautiful Installment, Premium Beautiful Cash, Nurich Lactolite, Premium Beautiful Testimoni
Installment Plan A dan B. 

Saiz anda? SMS niza dulu ukuran badan seperti di bawah ni, 
nanti baru kita proceed dengan harga ;)

Azniza Arshad, aznizaarshad.com, mamadarwisy.blogspot.com, Premium Beautiful, Premium Beautiful Corset, Premium Beautiful Price, Harga Premium Beautiful, Herba Maharani, Premium Beautiful Installment, Premium Beautiful Cash, Nurich Lactolite, Premium Beautiful Testimoni, ukuran badan premium beautiful,

Thanks ;)

Whatsapp 017-2170783 | SMS 012-2969042 
nurazniza@gmail.com

Monday, January 20, 2014

One moment in time lyric - Whitney Houston



One moment in time lyric - Whitney Houston

Each day I live

I want to be
A day to give
The best of me
I'm only one
But not alone
My finest day
Is yet unknown



I broke my heart
For every gain
To taste the sweet



I face the pain

I rise and fall
Yet through it all
This much remains



I want one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me



Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time 
I will feel
I will feel eternity



I've lived to be the very best
I want it all
No time for less
I've laid the plans
Now lay the chance
Here in my hands



Give me one moment in time
when I'm more than I thought I could be
When all of my dream are a heartbeat away 
And the answers are all up to me



Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will feel
I will feel eternity



You're a winner
For a lifetime
If you seize that one moment in time
Make it shine



Give me one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me



Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will be
I will be
I will be free
Oh I will be
I will be free

p/s : teringat lagu ni masa nak fight RM100,000 sales a month dulu! 

Mula-mula tak berapa percaya boleh buat sales 6 angka dalam team,
I dont have experience berniaga.
I dont have skill nak buka pasaran.
I dont know nak bercakap depan orang.
Muka serius. susah nak senyum..
Basically.. Niza memang jenis yang pasif.
 but one thing.. as long u determine nak ubah life.. nak dapat income 5 figure...
segala yang Niza listed kat atas tu cuma ALASAN jer..

From there..
wujud satu semangat nak achieve jugak.. no matter what happen..

And...
Yesss ! at last.. Alhamdulillah Dapat !!!
after a few months ber biznes
+
tickets ke Korea with biz partners
+
Naik pentas sebagai Diamond 

With biz moghul CDM Hanis Haizi

Success.
You and me..its a dream .. its a Possibilities ;)


Whatsapp 017.217.0783 | Sms 012.2969.042
There was an error in this gadget